ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα στη Χίο του έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο… ενώ πριν του έκαψε το δίκυκλο

Γυναίκα συνελήφθη από την Ασφάλεια έπειτα από ρίψη χημικού υγρού σε άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Χίος: Γυναίκα συνελήφθη από την Ασφάλεια έπειτα από ρίψη χημικού υγρού σε άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χίος: Γυναίκα συνελήφθη από την Ασφάλεια έπειτα από ρίψη χημικού υγρού σε άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Χίος: Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Politischios.gr, άνδρας διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα που ήταν γνωστή του. Αποτέλεσμα ήταν η φερόμενη δράστιδα να του πετάξει αγνώστου ταυτότητας -μέχρι στιγμής- υγρό, το οποίο του προξένησε χημικά εγκαύματα σε όλο του το κορμί.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα η γυναίκα είχε προχωρήσει σε εμπρησμό του δικύκλου του με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Χίου.

Σοβαρότερο δε, έγκαυμα θεωρείται αυτό στο μάτι του θύματος, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα προκειμένου να καταφέρουν να το σώσουν.

Το συμβάν επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες του συμβάντος στη δημοσιότητα.

Τέλος να τονίσουμε ότι η εν λόγω γυναίκα είναι σεσημασμένη στην Αστυνομία από ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Anxhela Peristeri – Εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλβανίας στην Eurovision!

Βαλμπουενά – Ολυμπιακός: Έχει «ψηθεί» για διοικητική θέση στους «ερυθρόλευκους»!

Exit mobile version