ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Τράγκας: Πόσο αξίζει ο κρυμμένος χρυσός του

Μόνο οι ράβδοι χρυσού που φέρεται να κατείχε στην περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας, είχαν αξίζει 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Μόνο οι ράβδοι χρυσού που φέρεται να κατείχε στην περιουσία του ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, είχαν αξίζει 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αγώνα κάνουν οι αρμόδιες Αρχές προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν το πώς  ο Γιώργος Τράγκας συμπεριέλαβε στην αμύθητη περιουσία του τις ράβδους χρυσού  που φέρεται να κατείχε

Στο πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σχετικά με την αδιανόητη περιουσία που είχε ο δημοσιογράφος και και εκδότης Γιώργος Τράγκας – και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα ο  Alpha– περιγράφονται ακίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου, αδήλωτοι τραπεζικοί λογαριασμοί και ανεξόφλητα δάνεια.

Τώρα πώς το ζεύγος Τράγκα βρέθηκε να δηλώνει μόλις 6 εκατομμύρια ευρώ εισόδημα σε διάρκεια 18 ετών, ενώ φέρεται να κατέχει όλα τα παραπάνω, είναι κάτι για το οποίο θα αποφανθούν οι Αρχές.

Το σίγουρο είναι ότι όπως αποφαίνεται το πόρισμα ο Γιώργος Τράγκας «ξεχνούσε» να δηλώσει στην φορολογική του δήλωση πολλά από τα περιουσιακά του στοιχεία κάθε χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο οι ράβδοι χρυσού είχαν αξίζει 2,5 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ εξηγεί πως η περιοχή που κυρίως θα μπορούσαν να προέρχονται οι ράβδοι χρυσού είναι στη Νότια Αμερική.

Οι Αρχές την ίδια ώρα ψάχνουν:




Exit mobile version