ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γηροκομεία- Κορονοϊός: 23 νεκροί στο Ασβεστοχώρι – Σε καραντίνα στο Μαρούσι

Σε πέντε ηλικιωμένους κόστισε ο κορονοϊός τη ζωή, το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, με τα συνολικά θύματα να ανέρχονται πλέον στα 279. Μέσα στη νύχτα λοιπόν, «έφυγαν» από την ζωή μία 94χρονη στη Μυτιλήνη, ένας 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας 86χρονος στον Ευαγγελισμό, που όλοι τους φέρονται να είχαν υποκείμενα νοσήματα. Όσον αφορά το γηροκομείο...
Γηροκομεία- Κορονοϊός: 23 νεκροί στο Ασβεστοχώρι – Σε καραντίνα στο Μαρούσι

Σε πέντε ηλικιωμένους κόστισε ο κορονοϊός τη ζωή, το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, με τα συνολικά θύματα να ανέρχονται πλέον στα 279.

Μέσα στη νύχτα λοιπόν, «έφυγαν» από την ζωή μία 94χρονη στη Μυτιλήνη, ένας 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας 86χρονος στον Ευαγγελισμό, που όλοι τους φέρονται να είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Όσον αφορά το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, οι νεκροί από εκεί έφτασαν τους 23, αφού «χάθηκε» ακόμα μία γυναίκα 99 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μολυσμένοι από τη συγκεκριμένη δομή, έφτασαν τους 42.

Ωστόσο, από την Τετάρτη (3/9) σε καραντίνα μπήκε για δέκα μέρες ένα γηροκομείο στο Μαρούσι, μετά από την είδηση ότι βρέθηκαν 19 θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Πρόκειται για 18 φιλοξενούμενους και ένα μέλος του προσωπικού, από τους οποίους 8 ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στην κλινική «Παμμακάριστος», ενώ οι άλλοι δέκα πιθανότατα θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γηροκομεία- Κορονοϊός: 23 νεκροί στο Ασβεστοχώρι – Σε καραντίνα στο Μαρούσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.