ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκίκας Μαγιορκίνης: «Σε εξωτερικούς χώρους η μετάδοση του ιού είναι 10 φορές μικρότερη» (vid)

Υποχρεωτική είναι η μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και πάλι και στα σούπερ μάρκετ. Η χρήση της μάσκας, θα πρέπει να είναι υποχρεωτική, όπου και αν βρισκόμαστε με άγνωστα άτομα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (20/7) «Διανύουμε μία αυξημένη επιδημική κατάσταση και θα...
Γκίκας Μαγιορκίνης: «Σε εξωτερικούς χώρους η μετάδοση του ιού είναι 10 φορές μικρότερη» (vid)

Υποχρεωτική είναι η μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και πάλι και στα σούπερ μάρκετ.

Η χρήση της μάσκας, θα πρέπει να είναι υποχρεωτική, όπου και αν βρισκόμαστε με άγνωστα άτομα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (20/7)

«Διανύουμε μία αυξημένη επιδημική κατάσταση και θα πρέπει να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης από τον κορονοϊό» είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής μιλώντας στο Open.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκίκας Μαγιορκίνης: «Σε εξωτερικούς χώρους η μετάδοση του ιού είναι 10 φορές μικρότερη» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.