ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν φοβόταν τον πιλότο – Ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου να κάνει ακόμα μία αποκάλυψη.
Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν φοβόταν τον πιλότο –  Ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου να κάνει ακόμα μία αποκάλυψη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και συνεχώς γίνονται νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το χρονικό της δολοφονίας αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν.

Η ψυχολόγος που παρακολουθούσε το ζευγάρι, Ελένη Μυλωνοπούλου, μιλώντας στη Real News, τόνισε πως η Καρολάιν ήθελε καιρό να τον εγκαταλείψει καθώς τον φοβόταν.

«Η σχέση τους ήταν στα άκρα. Η Κάρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο. Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως δε θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία, το μωρό της», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ανέφερε πως η άτυχη 20χρονη δεν τα πήγαινε καθόλου καλά ούτε με την οικογένειά του με την οποία δεν ήθελε να έρχεται σε επαφή, ενώ τόνισε πως έκανε συνεδρίες χωρίς τον σύζυγό της.

Ο δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στον Κορυδαλλό και τη Δευτέρα (28/6) αναμένεται να βγει η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων σχετικά με την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτόν υπέδειξε ο 33χρονος πιλότος ως βασικό ύποπτο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη Daily Mail: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε σε κρυφό ημερολόγιο η Καρολάιν!

Γερμανού για Δημουλίδου: «Πώς να τη χαρακτηρίσω αυτή την…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν φοβόταν τον πιλότο – Ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.