ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η αθλήτρια που βίωσε ενδοοικογενειακή βία

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον Τρέβορ Τόμπσον που καταγγέλλεται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, επίσης αθλήτριας μπάσκετ
Αυτή είναι η αθλήτρια που βίωσε ενδοοικογενειακή βία

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού 26χρονης από τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα BasketNews, αυτός είναι ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως η αστυνομία έψαχνε τον παίκτη στο ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση, ενώ η σύντροφός του, την ίδια ημέρα, έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με τις αρχές να τον αναζητούν.

Από ‘κει και πέρα, η σύντροφος του Αμερικανού, είναι η 25χρονη Lauren Manis, η οποία από τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Νίκη Λευκάδας.

Η ίδια είπε πως μετά από τσακωμό του ζευγαριού στο διαμέρισμα του αθλητή στο Περιστέρι, την έπιασε απ’ το λαιμό, τη χαστούκισε και τη δάγκωσε στην πλάτη.

Παράλληλα ανέφερε πως δε γνωρίζει διεύθυνση κατοικίας του Αμερικανού, ούτε μπορούσε να υποδείξει το ακριβές σημείο. Αρνήθηκε μάλιστα να μεταβεί στην περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η αθλήτρια που βίωσε ενδοοικογενειακή βία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.