ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γώγος: «Πιθανόν να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία»

Ο καθηγητής παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, πιστεύει πως τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις γιορτές.
Γώγος: «Πιθανόν να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία»

Ο καθηγητής παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, πιστεύει πως τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις γιορτές.

Ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων δεν έχει λάβει ακόμη τις αποφάσεις της, παρόλα αυτά «βλέπει» τα γυμνάσια και τα λύκεια να ανοίγουν μετά τις γιορτές, ίσως το ίδιο να συμβεί και με τα δημοτικά.

«Αυτό που εξετάζεται είναι αν θα αρχίσουν στις 14. Αν δεν αρχίσουν στις 14 τα δημοτικά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Επομένως υπάρχει πιθανότητα να πάνε και αυτά μετά τις γιορτές», σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Μειώνεται η αποζημίωση – Τέλος τα 800 ευρώ (vid)

Ο καθηγητής είπε ότι υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα απόψεις και αρνητικές και θετικές και πως αυτό που προβληματίζει είναι η κινητικότητα γύρω από το άνοιγμα των σχολείων που θα επιβαρύνει το σύστημα.

Ανέφερε το λιανεμπόριο στους τομείς που ίσως ανοίξουν με μεγάλη προσοχή και με συνεχή περιοριστικά μέτρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο με αντίστοιχους όρους να λειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα.

Για την εστίαση είπε: «Όλοι είμαστε επιφυλακτικοί γιατί ακόμη υπάρχει η επιβάρυνση στο σύστημα υγείας που μας έχει ταλανίσει και έχω δει πολλές εκπλήξεις με τον συγκεκριμένο ιό. Oι υπολογισμοί πολλές φορές πέφτουν έξω»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γώγος: «Πιθανόν να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.