ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δολοφονία του Μοσχάτου – Όταν ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον 47χρονο

Στις 23 Μαρτίου του 2017 διεπράχθη ένα βάναυσο έγκλημα στο Μοσχάτο όταν ο Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης σκότωσε μέσα στο δικό του πρακτορείο ΟΠΑΠ τον 47χρονο, Μάριο Λουκόπουλο. «Τον σκότωσα για μία γυναίκα»… Αυτό φέρεται να είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικού που συγκλόνισε την περιοχή του Μοσχάτου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 39χρονος -Παραολυμπιονίκης...
Η δολοφονία του Μοσχάτου – Όταν ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον 47χρονο

Στις 23 Μαρτίου του 2017 διεπράχθη ένα βάναυσο έγκλημα στο Μοσχάτο όταν ο Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης σκότωσε μέσα στο δικό του πρακτορείο ΟΠΑΠ τον 47χρονο, Μάριο Λουκόπουλο.

«Τον σκότωσα για μία γυναίκα»… Αυτό φέρεται να είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικού που συγκλόνισε την περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 39χρονος -Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική Εθνική Ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις- στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για την υπόθεση, διατηρούσε σχέση με την πρώην σύζυγο του 47χρονου ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει γιατρός στη Βρετανία: «Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω τα πρόσωπα όσων είδα να πεθαίνουν»

Το βράδυ της Πέμπτης (23/03), ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για να «ζητήσει τα ρέστα» επειδή ο Παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγό του. Πάντα σύμφωνα με τον 39χρονο, ο 47χρονος είχε μαζί του ένα όπλο, το οποίο και τράβηξε.

Ακολούθησε διαπληκτισμός των δύο ανδρών ενώ σύμφωνα πάντα με την ομολογία του Παραολυμπιονίκη, σε κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε. Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Το πλέον αντριχιαστικό… Το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα. Ο 39χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του και ομολόγησε την πράξη του.

Παράλληλα, αστυνομικοί έφτασαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είδαν κατεβασμένα τα ρολό και αφού μπήκαν στο χώρο, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η δολοφονία του Μοσχάτου – Όταν ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον 47χρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.