ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η PETROLINA και ο όμιλος ΜΗΤΣΟΥ, πρωταγωνιστούν με δυναμικά project στην Ελλάδα της επόμενης μέρας

Oι Κύπριοι που μπαίνουν στη «μάχη της αντλίας» στην Ελλάδα.
Η PETROLINA και ο όμιλος ΜΗΤΣΟΥ, πρωταγωνιστούν με δυναμικά project στην Ελλάδα της επόμενης μέρας

Την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας και την επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα έρχεται να επιβεβαιώσει μία ακόμη συνάντηση των αρμόδιων υπουργών , αυτή τη φορά με επιχειρηματίες που προέρχονται από την Κυπριακή αγορά.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή με τον Γενικό Διευθυντή κ.Μαυρομιχαλο της πετρελαϊκης εταιρείας PETROLINA η οποία ανήκει στην οικογένεια ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ όπου το 2021 εξαγόρασε την πετρελαϊκή εταιρεία SILKOIL ως την αρχή των επενδύσεων στην ελληνική αγορά. Στην συνάντηση ήταν παρόντας και ο Αναστάσιος Μήτσου, πρόεδρος του Ομίλου ΜΗΤΣΟΥ ο οποίος αποτελεί σημαντικό συνεργάτη στα σχέδια των Κύπριων επενδυτών στην Ελλάδα.

Μετά τον Υπουργό Ανάπτυξης και με αφορμή τη πρόθεση της οικογένειας Λευκαρίτη να επενδύσουν στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες συναντήθηκαν και με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα όπου του ανέπτυξαν ιδέες και σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα.

Τόσο ο πετρελαϊκός κολοσσός PETROLINA του Κύπριου Ντίνου Λευκαριτη όσο και ο συνεργάτης τους στην ελληνική αγορά Όμιλος Μήτσου είδαν με πολύ μεγάλη ικανοποίηση πως οι δυο Υπουργοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα δυναμικά πρότζεκτ που έχει μελετήσει η ομάδα σχεδιασμού της PETROLINA και παρουσίασαν με όλες τις λεπτομέρειες τα μεγαλόπνοα σχέδια τους.

«Είστε ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, άλλωστε εγώ δεν διαχωρίζω Κύπρο από Ελλάδα είμαστε ένα. Και είναι σημαντικές τέτοιες συνεργασίες όπως της πετρελαϊκής PETROLINA και του Ομίλου ΜΗΤΣΟΥ που δημιουργούν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας!» δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

«Το σημαντικό είναι να γίνονται επενδύσεις στην χώρα μας και η βοήθεια της Πολιτείας είναι σημαντική ώστε να προσελκύει επενδυτές με όραμα που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε από την πλευρά του ο Αναστάσιος Μήτσου .

Ο όμιλος ΜΗΤΣΟΥ έχει έντονη δραστηριότητα στο χώρο των καυσίμων και με πρωτοποριακές επενδύσεις θα συμβάλει στην συνεργασία των δυο εταιρειών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η PETROLINA και ο όμιλος ΜΗΤΣΟΥ, πρωταγωνιστούν με δυναμικά project στην Ελλάδα της επόμενης μέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.