ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, προκειμένου να προειδοποιήσει για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, σήμερα Δευτέρα 15/6. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το χάρτη που δίνεται στη δημοσιότητα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε τμήμα της Αττικοβοιωτίας κι ένα κομμάτι της Πελοποννήσου προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια συγγνώμη από την παρουσιάστρια για το νερό στον Χαρδαλιά...

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (pic)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, προκειμένου να προειδοποιήσει για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, σήμερα Δευτέρα 15/6.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το χάρτη που δίνεται στη δημοσιότητα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε τμήμα της Αττικοβοιωτίας κι ένα κομμάτι της Πελοποννήσου προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια συγγνώμη από την παρουσιάστρια για το νερό στον Χαρδαλιά (vid)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο χάρτης εκδίδεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και  εντάσσεται στο Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών  με την κωδική ονομασία  ΙΟΛΑΟΣ, το οποίο είχε εκπονηθεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019 από την ΓΓΠΠ.

Exit mobile version