ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιανός – Καρδίτσα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας με τρίχρονο παιδί (vid)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη σε ποιμνιοστάσιο στους Σοφάδες Καρδίτσας, μιας οικογένειας με ένα τρίχρονο παιδί. Ο Ιανός δείχνει τις άγριες διαθέσεις του με τον χειρότερο τρόπο στην Θεσσαλία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο, ο οποίος μίλησε στο MEGA, η οικογένεια είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τα...
Ιανός – Καρδίτσα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας με τρίχρονο παιδί (vid)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη σε ποιμνιοστάσιο στους Σοφάδες Καρδίτσας, μιας οικογένειας με ένα τρίχρονο παιδί.

Ο Ιανός δείχνει τις άγριες διαθέσεις του με τον χειρότερο τρόπο στην Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο, ο οποίος μίλησε στο MEGA, η οικογένεια είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τα σωστικά συνεργεία. Η προσπάθεια προσέγγισης της οικογένειας γίνεται από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με βάρκα, καθώς η περιοχή είναι πλημμυρισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: Νεκρή γυναίκα στα Φάρσαλα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιανός – Καρδίτσα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας με τρίχρονο παιδί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.