ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Iατροδικαστής: «Ο συντριπτικός αριθμός των νεκρών είναι απανθρακωμένοι, οι πνιγμένοι είναι αρκετοί»

«Έρχονται σοροί συνεχώς από το Σχιστό και συνεχίζεται η διαδικασία των νεκροτομών»
Iατροδικαστής: «Ο συντριπτικός αριθμός των νεκρών είναι απανθρακωμένοι, οι πνιγμένοι είναι αρκετοί»

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε σε όλη τη διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Καλογριάς, μιλώντας στο Real FM ανέφερε πως:

«Συνεχίζονται οι νεκροτομές, οι λήψεις βιολογικού υλικού και προχωρά η διαδικασία ταυτοποίησης», και πρόσθεσε:

«Έρχονται σοροί συνεχώς από το Σχιστό και συνεχίζεται η διαδικασία των νεκροτομών για τη λήψη του βιολογικού υλικού για να γίνει η ταυτοποίηση σε συνδυασμό με το βιολογικό υλικό που παρθεί ήδη από τους συγγενείς».

Μάλιστα όπως ανέφερε η διαδικασία δεν είναι απλή καθώς οι περισσότερες από τους όρους είναι απανθρακωμένες αλλά υπάρχουν και αρκετοί που έχουν πνιγεί.
Ωστόσο όπως υπογράμμισε ολόκληρη η διαδικασία αναγνώρισης θα περάσει και από DNA τεστ είτε οι σοροί είναι απανθρακωμένες είτε όχι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Με βάση τη δυσκολία που υπάρχει γιατί οι περισσότερες σοροί είναι απανθρακωμένες νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο η διαδικασία. Όλη η διαδικασία αναγνώρισης θα περάσει από DNA είτε είναι απανθρακωμένες οι σοροί, είτε όχι. Θα περάσει όλη η διαδικασία αναγνώρισης και με DNA. Ο συντριπτικός αριθμός των νεκρών είναι απανθρακωμένοι, οι πνιγμένοι είναι αρκετοί αλλά όχι πολλοί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Iατροδικαστής: «Ο συντριπτικός αριθμός των νεκρών είναι απανθρακωμένοι, οι πνιγμένοι είναι αρκετοί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.