ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Τρόμος για βόμβα σε αεροσκάφος και φόβοι για αεροπειρατεία

Τρόμος πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (30/4), όταν ένα αεροσκάφος από το Ισραήλ κρίθηκε ύποπτο για αεροπειρατεία! Ηράκλειο Κρήτης: Για το αεροπλάνο που είχε τελικό προορισμό το Ισραήλ, προέκυψαν φόβοι για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας. Όπως ανέφερε το Creta24.gr, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το JFK της Νέας Υόρκης, όταν...

Τρόμος πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (30/4), όταν ένα αεροσκάφος από το Ισραήλ κρίθηκε ύποπτο για αεροπειρατεία!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τρόμος πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (30/4), όταν ένα αεροσκάφος από το Ισραήλ κρίθηκε ύποπτο για αεροπειρατεία!

Ηράκλειο Κρήτης: Για το αεροπλάνο που είχε τελικό προορισμό το Ισραήλ, προέκυψαν φόβοι για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας.

Όπως ανέφερε το Creta24.gr, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το JFK της Νέας Υόρκης, όταν πάνω από τη Μήλο και μετά από πληροφορίες ότι σε αυτό ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί βόμβα ή να εκτυλίσσεται αεροπειρατεία, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός συναγερμού!

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σοβαρή όταν το εν λόγω αεροπλάνο συνόδευσαν γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σηκώθηκαν και Ελληνικά Μαχητικά από το Καστέλι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί με ασφάλεια στο Ισραήλ.

Exit mobile version