ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (vid)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα το πρωί της Παρασκευής με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για έναν τραυματία ο οποίος έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ζημιές έχουν προκληθεί σε παρακείμενα αυτοκίνητα. Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της Βουλιαγμένης στο ύψος της...
Ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (vid)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα το πρωί της Παρασκευής με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για έναν τραυματία ο οποίος έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ζημιές έχουν προκληθεί σε παρακείμενα αυτοκίνητα. Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια της έκρηξης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.