ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιταλοί επιστήμονες: «Έτσι ξεκίνησε ο Κορονοϊός στην Ευρώπη»

Επιστήμονες στην Ιταλία βρήκαν από πού μεταφέρθηκε ο Κορονοϊός στην Ευρώπη!
Ιταλοί επιστήμονες: «Έτσι ξεκίνησε ο Κορονοϊός στην Ευρώπη»

Επιστήμονες στην Ιταλία βρήκαν από πού μεταφέρθηκε ο Κορονοϊός στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με τα επιστημονικά ευρήματα των επιδημιολόγων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Luigi Sacco στο Μιλάνο, τα πάντα ξεκίνησαν από τη Webasto, τη γνωστή εταιρεία ανταλλακτικών και αξεσουάρ που εδρεύει κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα κρούσματα βρέθηκαν  στα κεντρικά γραφεία της Webasto στο Στόκντορφ ,όταν μια γυναίκα που εργαζόταν στο καινούργιο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σανγκάη της Κίνας, επισκέφθηκε τα γραφεία της μητρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χωρίς θεατές η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Έπειτα από μια σειρά από meetings στα κεντρικά γραφεία της Webasto στις 20 Ιανουαρίου, ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείο της νιώθοντας αδυναμία.

Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό και μερικές ημέρες αργότερα 16 εργαζόμενοι της Webasto νόσησαν με τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ένας από τους εργαζομένους που είχε κολλήσει τον ιό αψήφησε τις εντολές και ταξίδεψε στην Ιταλία, στην περιοχή της Βόρεια Λομβαρδίας, με αποτέλεσμα να μεταδώσει τον ιό στην περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιταλοί επιστήμονες: «Έτσι ξεκίνησε ο Κορονοϊός στην Ευρώπη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.