ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιβάν Σαββίδης: Πρόταση σε Αχιλλέα Μπέο για το Πόρτο Καρράς!

Για έναν διαρκώς ισχυροποιούμενο όμιλο όπως αυτός του Ιβάν Σαββίδη, η επέκταση στον τομέα του τουρισμού αποτελούσε αυτονόητη επιλογή
Ιβάν Σαββίδης: Πρόταση σε Αχιλλέα Μπέο για το Πόρτο Καρράς!

Για έναν διαρκώς ισχυροποιούμενο όμιλο όπως αυτός του Ιβάν Σαββίδη, η επέκταση στον τομέα του τουρισμού αποτελούσε αυτονόητη επιλογή.

Ιβάν Σαββίδης: Η συμμετοχή στην οικονομική ελίτ της χώρας, άλλωστε, προϋποθέτει, εκ των πραγμάτων, την κατάθεση «διαπιστευτηρίων» επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του τουρισμού.

Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, άλλωστε, όταν ο τομέας του τουρισμού αντιπροσωπεύει πάνω από το 25% του ΑΕΠ και υπολογίζεται ότι μπορεί να συνδέεται άμεσα ή έμμεσα σχεδόν με το μισό ελληνικό ΑΕΠ.

Σίγουρα μία ρισκοβόρα επένδυση, λόγω των εξελίξεων του κορωνοϊού , όμως το ρίσκο μοιάζει να είναι για τον Ιβάν Σαββίδη απαραίτητο συστατικό ενός επιτυχημένου ντιλ.

Τόσο απαραίτητο όσο ένα φλιτζάνι τσάι για την επικύρωση της συμφωνίας. Υψηλού ρίσκου ήταν η εξαγορά της προβληματικής συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας της Ξάνθης ΣΕΚΑΠ.

Υψηλού ρίσκου και η είσοδός του στην υπερχρεωμένη ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr ο Ιβάν Σαββίδης στα πλάνα του για την ανάπτυξη του Πόρτο Καρράς συμπεριλαμβάνουν και τον… Αχιλλέα Μπέο!

Μάλιστα, η πρόταση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ έγινε στον δήμαρχο Βόλου προ ημερών, προκειμένου να αναλάβει όλο το κομμάτι της διοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, όπως και τη λειτουργία του καζίνο, αναφορικά με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η πλούσια πολύχρονη εμπειρία του Αχιλλέα Μπέου, η οποία έχει βοηθήσει στην ανάδειξη του Βόλου ως πόλη – πρωταγωνίστρια την περίοδο των Χριστουγέννων, ήταν καταλυτική για να φτάσει ο πασίγνωστος επιχειρηματίας να προτείνει στον δήμαρχο Βόλου τη συνεργασία αυτή, θεωρώντας τον, το καταλληλότερο πρόσωπο στην Ελλάδα για να αναλάβει το κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει αποδεχθεί, ούτε απορρίψει την πρόταση, και σκέφτεται το ενδεχόμενο, συνεργάτες του, υπό την καθοδήγησή του, να ανταποκριθούν, διότι ο προσωπικός του χρόνος είναι περιορισμένος, λόγω των καθηκόντων του.

ΠΗΓΗ: thenewspaper.gr

Ξέσπασε ο Τράγκας: «Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για τα δεινά – Ψεύτες Κικίλιας, Τσιόδρας»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: Πρόταση σε Αχιλλέα Μπέο για το Πόρτο Καρράς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.