ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει με τα σχολεία τη Δευτέρα;

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει αρχίσει και… χτυπάει την Ελλάδα!
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει με τα σχολεία τη Δευτέρα;

Πολλά θέματα αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να… χτυπήσει ακόμα και την Αττική.

Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να μην ανοίξουν και τα σχολεία τη Δευτέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, όλα θα γίνουν γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής.

«Το μεσημέρι της Κυριακής θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας.

Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα».

Οι προβλέψεις πάντως δεν είναι και οι καλύτερες, αφού ήδη γίνεται λόγος για χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα και πολύ τσουχτερό κρύο.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ