ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλάθι των Μαθητών»: Αυτά είναι τα προϊόντα – Μέχρι πότε θα παραμείνει το μέτρο!

Τα σχολεία ετοιμάζονται να ανοίξουν και το «καλάθι των μαθητών» έχει πάρει… φωτιά.
«Καλάθι των Μαθητών»: Αυτά είναι τα προϊόντα – Μέχρι πότε θα παραμείνει το μέτρο!

Το «Καλάθι των Μαθητών», είναι το νέο μέτρο που άρχισε η κυβέρνηση από τις 30 Αυγούστου, προκειμένου οι μαθητές να αρχίσουν τα σχολεία όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται.

Με αυτό το μέτρο, έχουμε 11 σχολικά προϊόντα, τα οποία βρίσκονται σε χαμηλότερες τιμές, για να μπορέσουν όλοι να τα προμηθευτούν.

Αυτά τα προϊόντα είναι τα εξής:

-Σχολικές τσάντες

-Κασετίνες

-Τετράδια (και ετικέτες τετραδίων και καλύμματα)

-Μολύβια ξύλινα ή μηχανικά

-Χρωματιστοί μαρκαδόροι

-Στυλό

-Γόμες

-Ξύστρες

-Διαβήτες

-Χάρακες

– Φωτοτυπικό χαρτί.

Το μέτρο με το «Καλάθι των Μαθητών», αναμένεται να έχει ισχύει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, ενώ και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», αν έχουν αυτά τα προϊόντα θα πρέπει να κάνουν μειώσεις.

Για να διασφαλιστεί ότι δε θα υπάρξουν παρατυπίες, κάθε επιχείρηση θα πρέπει σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη έως τις 9:00 π.μ., κατάλογο με τα προϊόντα και τις τιμές που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι των Μαθητών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καλάθι των Μαθητών»: Αυτά είναι τα προϊόντα – Μέχρι πότε θα παραμείνει το μέτρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.