ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιάνος: «Η θερμοκρασία θα πέσει 13-14 βαθμούς Κελσίου»

Για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα έκανε λόγο ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος!
Καλλιάνος: «Η θερμοκρασία θα πέσει 13-14 βαθμούς Κελσίου»

Για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα έκανε λόγο ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος!

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

«Όλα θα ξεκινήσουν από την Κυριακή και στη συνέχεια δηλαδή με περιμένουμε παραμονή, ανήμερα των Θεοφανείων και στις 7 του μηνός περιμένουμε να έρθει η ισχυρότερη μέχρι στιγμής κακοκαιρία για τον φετινό χειμώνα», είπε μιλώντας στον Θέμα 104,6 και πρόσθεσε: «Περιμένουμε δηλαδή με λίγα λόγια πολλές χιονοπτώσεις, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα: θα πέσει δηλαδή η θερμοκρασία 13 με 14 βαθμούς Κελσίου σε λιγότερο από 48 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Νέο Mega –Τι έγινε

Στην Αθήνα θα είμαστε γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια προάστια δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες».

Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε ακόμη ότι αναμένονται από: «Το μεσημέρι της Κυριακής πολύ ψυχρές αέριες μάζες, πολικής προέλευσης, από τα βόρεια της χώρας οι οποίες δώσουν τοπικά τις πρώτες τοπικές χιονοπτώσεις και γρήγορα μέσα στη μέρα θα κατέβουν νοτιότερα.

Από αργά το βράδυ της Κυριακής θα επηρεαστούν τα κενρικά και νότια τμήματα της χώρας. Στις 6 και στις 7 Ιανουαρίου ο καιρός θα είναι πολύ άστατος στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, θα χιονίσει κατά διαστήματα εκεί που χιόνισε περίπου και στη «Ζηνοβία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – My Style Rocks: Πρώτο τρέιλερ με την φίλη της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν (vids)

Δηλαδή θα επηρεαστούν ως προς τις χιονοπτώσεις οι περιοχές που επηρεάστηκαν από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας, δηλαδή από το Πήλιο και νοτιότερα, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Σποράδες.

Θα χιονίσει και στις κυκλάδες στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα και σε περιοχές των Βορείων Κυκλάδων με χαμηλότερο υψόμετρο»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιάνος: «Η θερμοκρασία θα πέσει 13-14 βαθμούς Κελσίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.