ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρινός ο καιρός για το Σάββατο 28/4

Συνεχίζονται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και για σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2018. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Δείτε...
Καλοκαιρινός ο καιρός για το Σάββατο 28/4

Συνεχίζονται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και για σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2018.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Δείτε την πρόβλεψη του καιρού σε Αττική – Θεσσαλονίκη:

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττικη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλοκαιρινός ο καιρός για το Σάββατο 28/4», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.