Άνοδο της θερμοκρασίας με καιρό που… μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι που έρχεται, προβλέπει η ΕΜΥ, για το Σάββατο 14/4/18. Πολύ καλός καιρός αναμένεται για σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα της χώρας, με λίγες αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες, ενώ ευνοείται...

Άνοδο της θερμοκρασίας με καιρό που… μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι που έρχεται, προβλέπει η ΕΜΥ, για το Σάββατο 14/4/18.

Πολύ καλός καιρός αναμένεται για σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα της χώρας, με λίγες αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό του Σαββάτου 14/4 σε Αττική και Θεσσαλονίκη:

Αττική

Γενικά αίθριος, θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ  το απόγευμα θα παρατηρηθούν  αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.  Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.