ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρδίτσα-ΣΟΚ: Καταγγελίες ότι βγήκαν τα φέρετρα από το νεκροταφείο λόγω της κακοκαιρίας (vid)

Κάτοικοι από το χωριό Φυλακτή στην Καρδίτσα καταγγέλλουν ότι βγήκαν τα φέρετρα από το νεκροταφείο λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες από το χωριό Φυλακτή στην Καρδίτσα, όπου έλαβε χώρα ένα φρικτό συμβάν, αφού φέρετρα βγήκαν από το νεκροταφείο και πολλά από αυτά… άνοιξαν, λόγω της κακοκαιρίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία...
Καρδίτσα-ΣΟΚ: Καταγγελίες ότι βγήκαν τα φέρετρα από το νεκροταφείο λόγω της κακοκαιρίας (vid)

Κάτοικοι από το χωριό Φυλακτή στην Καρδίτσα καταγγέλλουν ότι βγήκαν τα φέρετρα από το νεκροταφείο λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες από το χωριό Φυλακτή στην Καρδίτσα, όπου έλαβε χώρα ένα φρικτό συμβάν, αφού φέρετρα βγήκαν από το νεκροταφείο και πολλά από αυτά… άνοιξαν, λόγω της κακοκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καρδίτσα (vid)

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις έσπασαν τάφοι και βγήκαν στην επιφάνεια φέρετρα και σοροί, ενώ για το συμβάν μίλησε η κα. Βάσω η οποία είναι από το χωριό αλλά μένει στο κέντρο της Καρδίτσας.

«Το νεκροταφείο έχει “φύγει”, και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει. Είναι αγνοούμενοι. Είναι τρεις νεκροί, 150 μοσχάρια και πρόβατα νεκρά. Κανείς δεν τα αναφέρει αυτά. Μιλάμε για μία τελειωμένη κατάσταση.», ανέφερε η κ. Βάσω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρδίτσα-ΣΟΚ: Καταγγελίες ότι βγήκαν τα φέρετρα από το νεκροταφείο λόγω της κακοκαιρίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.