ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καρφιά»Τζανακόπουλου για Στουρνάρα: «Δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη δεύτερη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Γιάννη Στουρνάρα και τους επαγγελματικούς δεσμούς του με τη Novartis. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε: «Δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis» ενώ αναρωτήθηκε αν ο Διοικητής της Τράπεζας της...
«Καρφιά»Τζανακόπουλου για Στουρνάρα: «Δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη δεύτερη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Γιάννη Στουρνάρα και τους επαγγελματικούς δεσμούς του με τη Novartis.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε:
«Δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis» ενώ αναρωτήθηκε αν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος «είχε προνομιακές σχέσεις με διευθυντικά της στελέχη», καθώς και αν «υπάρχουν και άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει με την εταιρεία;».

Επιπρόσθετα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας πως: «μετά την ακατάσχετη φλυαρία των προηγούμενων εβδομάδων έχει μάλλον καταπιεί τη γλώσσα του μετά την αποκάλυψη των προηγούμενων ημερών για το χειρόγραφο σημείωμά του προς τον κ. Φρουζή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καρφιά»Τζανακόπουλου για Στουρνάρα: «Δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.