ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: Υπάρχει απίστευτη χαλάρωση των μέτρων

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: «Απίστευτη» χαρακτήρισε την χαλάρωση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού ο Χαράλαμπος Γώγος. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γώγος σχολίασε πως υπάρχει απίστευτη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων. «Δεν μπορεί να μην φοράμε μάσκες στο αεροδρόμιο, στα λεωφορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων των...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: «Απίστευτη» χαρακτήρισε την χαλάρωση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού ο Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γώγος σχολίασε πως υπάρχει απίστευτη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων. «Δεν μπορεί να μην φοράμε μάσκες στο αεροδρόμιο, στα λεωφορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών «δεν είναι μεν καταστροφική, αλλά είναι ένας κώδωνας κινδύνου ότι ο ιός υπάρχει».

«Πριν αντιμετωπίσουμε το θέμα της εισόδου τουριστών, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την κατάσταση στη χώρα μας» τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας.

Exit mobile version