ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά: Θεωρούνται νεκροί οι 5 αγνοούμενοι

Ανακοίνωση του υπουργείου Καναδά έβαλε τον τραγικό επίλογο στο δυστύχημα. Νεκροί θεωρούνται οι 5 αγνοούμενοι από την πτώση Νατοϊκού ελικοπτέρου δυτικά της Κεφαλονιάς. Οι 5 Καναδοί στρατιωτικοί που αγνοούνται, αφότου ελικόπτερο κατέπεσε την Τετάρτη στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια αποστολής του ΝΑΤΟ «θεωρούνται νεκροί», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Καναδά. Των επιχειρήσεων έρευνας του ΝΑΤΟ...
Κεφαλονιά: Θεωρούνται νεκροί οι 5 αγνοούμενοι

Ανακοίνωση του υπουργείου Καναδά έβαλε τον τραγικό επίλογο στο δυστύχημα. Νεκροί θεωρούνται οι 5 αγνοούμενοι από την πτώση Νατοϊκού ελικοπτέρου δυτικά της Κεφαλονιάς.

Οι 5 Καναδοί στρατιωτικοί που αγνοούνται, αφότου ελικόπτερο κατέπεσε την Τετάρτη στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια αποστολής του ΝΑΤΟ «θεωρούνται νεκροί», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Καναδά.

Των επιχειρήσεων έρευνας του ΝΑΤΟ που διεξάγονται από την Τετάρτη «πήρε επισήμως τη θέση μια αποστολή έρευνας και ανάσυρσης», μετά το δυστύχημα του ελικοπτέρου CH-148, διευκρινίζει το υπουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aegean: Καταστροφή για την αεροπορική εταιρία!

Η σορός μιας Καναδής στρατιωτικού ηλικίας 23 ετών εντοπίστηκε λίγο μετά το δυστύχημα.

«Οι άλλοι πέντε στρατιωτικοί που δεν έχουν επικοινωνήσει και επέβαιναν στο ελικόπτερο είναι τώρα επισήμως αγνοούμενοι και θεωρούνται νεκροί», συμπληρώνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεφαλονιά: Θεωρούνται νεκροί οι 5 αγνοούμενοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.