ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραυνοί και καταιγίδες «χτυπούν» την Αττική (vid)

Η «Βικτόρια» κάνει αυτή την ώρα το πέρασμά της πάνω από την Αττική. Η κακοκαιρία έφτασε και στην Αθήνα και ήδη σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις. Έντονες βροχοπτώσεις που θα συνεχιστούν για αρκετή ώρα σημειώνονται πάνω απο την Αττική, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι και ήδη έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι της Αθήνας. Λίγο μετά τις 22:00 το...
Κεραυνοί και καταιγίδες «χτυπούν» την Αττική (vid)

Η «Βικτόρια» κάνει αυτή την ώρα το πέρασμά της πάνω από την Αττική. Η κακοκαιρία έφτασε και στην Αθήνα και ήδη σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις.

Έντονες βροχοπτώσεις που θα συνεχιστούν για αρκετή ώρα σημειώνονται πάνω απο την Αττική, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι και ήδη έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ ξέσπασε μπόρα με κεραυνούς στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ για την Αττική προβλέπονται και την Τετάρτη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, που το βράδυ της Τετάρτης θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η Κέρκυρα και η Ήπειρος ήταν από τις πρώτες περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία «Βικτόρια», από το μεσημέρι της Τρίτης. Δρόμοι πλημμύρισαν εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής, δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ στους Οθωνούς κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ και προκλήθηκαν κι άλλες ζημιές, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DIKAIOLOGITIKA.GR

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεραυνοί και καταιγίδες «χτυπούν» την Αττική (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.