ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο φερόμενος ως «βιαστής του Κάβου» (vid)

Κέρκυρα: Ανεσύρθη από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε, λόγω των τραυμάτων του, στο Νοσοκομείο ο 47χρονος φερόμενος ως «βιαστής του Κάβου».
Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο φερόμενος ως «βιαστής του Κάβου» (vid)

Κέρκυρα: Ανεσύρθη από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε, λόγω των τραυμάτων του, στο Νοσοκομείο ο 47χρονος φερόμενος ως «βιαστής του Κάβου». Εντοπίστηκε στην περιοχή Γκρεμνά του Αγίου Γορδίου Παλαιοχωρίου από λουόμενο της περιοχής ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 47χρονος φέρεται να έχει απαγάγει και βιάσει μια 34χρονη πριν απο δύο εβδομάδες. Ολο αυτό το διάστημα ζούσε σαν… το αγρίμι σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόρινθος: ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολόνα (vid)

Αναγνωρίστηκε από λουόμενους το μεσημέρι της Κυριακής (24/5) όταν πήγε σε παραλία να κάνει μπάνιο.

Εν συνεχεία ακολούθησε πολύωρη καταδίωξη που ως αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να πέσει απο γκρεμό και να τραυματιστεί.

Στο παρελθόν έχει πολλές καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του για πλειάδα βιασμών, όμως ενώ είχε φυλακιστεί στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος κάνοντας χρήση της ευεργετικής νομοθεσίας.

Εξάλλου, με ανακούφιση άκουσαν οι κάτοικοι της Κέρκυρας την είδηση για τη σύλληψη του 47χρονου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια για βιασμούς και επιθέσεις σε τουρίστριες.

.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο φερόμενος ως «βιαστής του Κάβου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.