ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 5/12: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνεχίζονται οι βροχές!

Η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, ωστόσο ο καιρός αναμένεται να παραμείνει βροχερός στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας!
Καιρός 5/12: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνεχίζονται οι βροχές!

Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα (4/12) στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με το… τοπίο να μην αλλάζει και πολύ.

Συγκεκριμένα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά βελτιωμένος καιρός. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο βαθμιαία 6 και τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (5/12)

Καιρός 5/12: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ!

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση.

Άνεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί και από το βράδυ ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη Θράκη.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 4 με 6 και τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί και από το βράδυ ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Μια απόφαση - καταλύτης για το Αμερικανικό κράτος έρχεται να βάλει τέλος στον woke «γενιτσαρισμό» στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
ExtraTime: Πε και παι…

Πε και παι…

Πέσε και παίρνε Έλληνα. Έχουμε καταντήσει να έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

ExtraTime
Κοινωνία: Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Μετά την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νοεμβρίου, η φοιτητική οργή διογκώθηκε και πλέον απειλεί ευθέως την κυβέρνηση Βούτσιτς. Μαζικές κινητοποιήσεις, αποκλεισμοί δρόμων και άγρια επεισόδια στο Βελιγράδι.

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Ο πατήρ Ιωάννης Καραμούζης διακονεί το Ευαγγέλιο με τρόπο μοναδικό: αποδίδει τη Θεία Λειτουργία και το θείο μήνυμα στη νοηματική γλώσσα, για ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Με πίστη, εκπαίδευση και, κυρίως, βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο, προσφέρει μια πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Σκούρα τα πράγματα στις διμερείς επαφές με Λιβύη - «Σουρωτήρι» η Κρήτη παρά τις φρεγάτες που υποτίθεται θα απέτρεπαν τις ροές μεταναστών

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Η Μαρία Καρυστιανού μετέφερε το μαζικό αίτημα των πολιτών να πάψει το καθεστώς ατιμωρησίας, την ίδια μέρα που ο Κώστας Αχ. Καραμανλής παρακάμπτει προκλητικά την Προανακριτική

Κοινωνία
Κοινωνία: Μηχανογραφικό 2025: Τα «SOS» της επιλογής και τα επαγγέλματα που υπόσχονται μέλλον

Μηχανογραφικό 2025: Τα «SOS» της επιλογής και τα επαγγέλματα που υπόσχονται μέλλον

Οι τομείς με τη μεγαλύτερη δυναμική απασχόλησης.

Κοινωνία
ExtraTime: Γιατί δεν κατεδαφίζονται τα επικίνδυνα ετοιμόρροπα κτίρια

Γιατί δεν κατεδαφίζονται τα επικίνδυνα ετοιμόρροπα κτίρια

Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες κτίρια στην Αθήνα είναι εγκαταλελειμμένα και χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα, η διαδικασία κατεδάφισης αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύπλοκη και χρονοβόρα, με αποτέλεσμα να παραμένουν για δεκαετίες μέσα στον ιστό της πόλης.

ExtraTime
Κοινωνία: Τα μη κρατικά πανεπιστήμια και οι σπουδές στην Ευρώπη

Τα μη κρατικά πανεπιστήμια και οι σπουδές στην Ευρώπη

Η ίδρυση των πρώτων μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα είναι γεγονός, ενώ αυξάνεται το ενδιαφέρον για σπουδές στο εξωτερικό.

Κοινωνία