ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη (19/9). Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη (19/9).

To φθινόπωρο ήρθε και επίσημα! Επιδεινώνεται εκτάκτως ο καιρός από αύριο Πέμπτη (19/9), σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Παράλληλα, θα συνδυαστούν με ισχυρούς άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας. Η μίνι κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.

Μάλιστα, ύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέσα σε λίγες ώρες η θερμοκρασία θα παρουσιάσει διαφορά μεγαλύτερη των πέντε βαθμών Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναδρομικά: Τρεις αποφάσεις βόμβα για επιστροφή από τον ΕΦΚΑ και μάλιστα με τόκο 6%

Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο Πέμπτη (19-09-2019) από αργά το απόγευμα θα επηρεαστούν η Μακεδονία (κυρίως η Κεντρική), προς το βράδυ η Θεσσαλία και οι Σποράδες.

2. Την Παρασκευή (20-09-2019) τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Στη Μακεδονία οι βροχές και οι καταιγίδες θα σταματήσουν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από τις απογευματινές, σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.