ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχεται ψυχρή εισβολή από την κεντρική Ευρώπη (pic)

Καιρός: Έρχεται επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Πιο συγκεκριμένα είπε (Καιρός): «Ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο καθώς αυτό κινείται γρήγορα νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα την μεταφορά αρκετά ψυχρότερου αέρα που θα οδηγήσει στην πτώση της...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καιρός: Έρχεται επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο συγκεκριμένα είπε (Καιρός): «Ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο καθώς αυτό κινείται γρήγορα νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα την μεταφορά αρκετά ψυχρότερου αέρα που θα οδηγήσει στην πτώση της θερμοκρασίας».

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του:

ΚΑΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο καθώς αυτό κινείται γρήγορα νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα την μεταφορά αρκετά ψυχρότερου αέρα που θα οδηγήσει στην πτώση της θερμοκρασίας.

Η όλη αυτή εξέλιξη θα οδηγήσει στη σύγκρουση ψυχρών και θερμών αερίων μαζών πάνω από τη χώρα μας σχηματίζοντας βαρομετρικό χαμηλό προς τα νότια θαλάσσια τμήματα.

Exit mobile version