ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Φουρτούνες και 7 μποφόρ στα πελάγη

Μας… πήρε και μάς σήκωσε κυριολεκτικά τη Δευτέρα ο άνεμος και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου, όπου οι μετρητές της Μετεωρολογικής κατέγραψαν ριπές έως και 113 χιλιομέτρων. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα, με ανέμους που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στα πελάγη του Αιγαίου. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών...
Καιρός: Φουρτούνες και 7 μποφόρ στα πελάγη

Μας… πήρε και μάς σήκωσε κυριολεκτικά τη Δευτέρα ο άνεμος και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου, όπου οι μετρητές της Μετεωρολογικής κατέγραψαν ριπές έως και 113 χιλιομέτρων.

Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα, με ανέμους που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στα πελάγη του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές των ανέμων κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 13/07, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρα γενικά αίθριος με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Φουρτούνες και 7 μποφόρ στα πελάγη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.