ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: «Καίγεται» η Ελλάδα – Ακόμα περισσότερη ζέστη την Τρίτη

Όπως αναφέρει η πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr), από σήμερα, Δευτέρα (29/6) έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο (με εντάσεις που μόνο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ) και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας (με εξαίρεση τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη). Ο καιρός...

Καιρός
Καιρός
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όπως αναφέρει η πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr), από σήμερα, Δευτέρα (29/6) έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο (με εντάσεις που μόνο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ) και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας (με εξαίρεση τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη).

Ο καιρός την Τρίτη θα… ταλαιπωρήσει αρκετά τη χώρα αφού ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει έως και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη με τον Covid19: Η επόμενη μέρα της πανδημίας (Live stream)

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, η Τρίτη θα χαρακτηρίζεται από καλοκαιρία με θερμοκρασίες που θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Δείτε τον προγνωστικό χάρτη για αύριο Τρίτη (29/6):

Exit mobile version