ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας από την Πέμπτη, βουτιά του υδράργυρου

Ο μίνι καύσωνας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα, ολοκληρώνεται σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA την Τετάρτη. Αλλάζει πρόσωπο ο καιρός στη συνέχεια. Η έντονη θερμή εισβολή δείχνει να φθίνει σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Mega, Γιάννη Καλλιάνο. Ζέστη θα κάνει αύριο και μεθαύριο, με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Από την Πέμπτη...
Καιρός: Τέλος ο καύσωνας από την Πέμπτη, βουτιά του υδράργυρου

Ο μίνι καύσωνας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα, ολοκληρώνεται σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA την Τετάρτη. Αλλάζει πρόσωπο ο καιρός στη συνέχεια.

Η έντονη θερμή εισβολή δείχνει να φθίνει σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Mega, Γιάννη Καλλιάνο. Ζέστη θα κάνει αύριο και μεθαύριο, με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Από την Πέμπτη – Παρασκευή θα παρατηρήσουμε περαιτέρω υποχώρηση της θερμοκρασίας και ο καιρός θα είναι άστατος.

Οι θερμοκρασίες που πατατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αποτελούν ρεκόρ των τελευταίων 150 ετών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Τέλος ο καύσωνας από την Πέμπτη, βουτιά του υδράργυρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.