ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση – Αθήνα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους

Πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος λόγω και της απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ
Κίνηση – Αθήνα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους

Κίνηση: Με δυσκολία και μεγάλες καθυστερήσεις πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης (2/10) οι  κίνηση σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνα. Αιτία η απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Έτσι οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης πρέπει  να… επιστρατεύσουν τεράστια υπομονή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ουσιαστικά οι περισσότερες κεντρικές οδικές «αρτηρίες» βρίσκονται στο «κόκκινο» με το μεγαλύτερο πρόβλημα στις 9 το πρωί να εντοπίζεται σε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος.

Αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα σε λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην άνοδο της Συγγρού στην Αλεξάνδρας στην Μεσογείων και στην Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αθηνών-Λαμίας.

Έτσι θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Να αναφέρουμε οτι ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα παραμείνουν Μετρό, Τράμ, ηλεκτρικός , τρένα και ο προαστιακός. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας στην έναρξη της βάρδιας και τρεις ώρες πριν από τη λήξη της.

Μποτιλιάρισμα: Η κίνηση στους δρόμους μέσω της Google ώρα 09:10

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνηση – Αθήνα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.