ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Ανοίγει την Δευτέρα 24/5 η πλατφόρμα για αιτήσεις

Την Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινάει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Ελλάδα- Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Την Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινάει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Την Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινάει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Από αύριο Δευτέρα 24 Μαΐου, μπορούν ο πολίτες να υποβάλουν αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Το συγκεκριμένα θα ισχύσει την περίοδο, από την πρώτη Αυγούστου 2021 ως τις 31 Ιουλίου 2022. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό καλύπτει περίπου 300.000 αιτήσεις.

Ο στόχος του φυσικά είναι να ενισχυθεί ο τουρισμός την φετινή περίοδο στην Ελλάδα. Μάλιστα προβλέπονται και αυξημένες επιδοτήσεις σε όσους τον δικαιούνται. Σε μερικές μάλιστα μπορεί να φτάσει και το 100%. Ενώ η ιδιωτική επιβάρυνση συμμετοχή στο κόστος παραμονής στα καταλύματα που παίρνουν μέρος, μπορεί να είναι μειωμένη ως μηδενική.

Ιδιαίτερα το Αύγουστο το ποσοστό της επιδότησης του ΟΑΕΔ θα αυξηθεί κατά 20%. Έτσι ώστε να στηριχθεί στον μέγιστο βαθμό ο τουριστικός κλάδος και να μεγαλύτερη συμμετοχή των επιχειρήσεων την περίοδο της «αιχμής».

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 23/5 τα καταστήματα – Τι ώρα κλείνουν

Survivor διαρροή 23/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Μπακς: Με Μίντλετον και Αντετοκούνμπο η πρώτη νίκη στα πλέι-οφ (vid)

Exit mobile version