ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρος: Online sex tape της 19χρονης με τους Ισραηλινούς

Κύπρος: Το βίντεο της συνεύρεσης της 19χρονης Βρετανίδας με τους 12 Ισραηλινούς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Κύπρος: Online sex tape της 19χρονης με τους Ισραηλινούς

Κύπρος: Στο δικαστήριο οδηγήθηκε η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε κατηγορήσει 12 Ισραηλινούς για ομαδικό βιασμό!

Όπως αποδείχθηκε, ο ισχυρισμός της 19χρονης για ομαδικό βιασμό ήταν ψεύτικος.

Η Βρετανίδα, μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, κλήθηκε ξανά για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους Ισραηλινούς ήταν συναινετική και ότι τρεις από τους δώδεκα τη βιντεοσκόπησαν!

Αυτό που την έκανε να προχωρήσει στην καταγγελία ήταν η βιντεοσκόπηση.

Μόλις η υπόθεση διαλευκάνθηκε, οι 12 Ισραηλινοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον δικηγόρο τους να δηλώνει: «Όπως είχα πει, δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν στην Αγία Νάπα για διακοπές βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη».

Κύπρος: Fake ο ομαδικός βιασμός

Η Daily Mail σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι το βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο (σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ φαίνεται να μοιράστηκε και μέσω της εφαρμογής του What’s Up! Σε αυτό η κοπέλα δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα.

O δικηγόρος της νεαρής, υπαλλήλου σε ξενοδοχείο, δήλωσε σχετικά: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος έχει διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει – τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπρος: Online sex tape της 19χρονης με τους Ισραηλινούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.