ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος: Κατεβαίνει επίσημα με το ΚΙΝΑΛ

Ο Κυριάκος Κυριάκος θα είναι επισήμως υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram
Κυριάκος: Κατεβαίνει επίσημα με το ΚΙΝΑΛ

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανακοίνωσε την Τετάρτη (29/5) την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (30/5) μπήκε επισήμως στο ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι έκλεισε ο κύκλος του τα δρώμενα του «Δικέφαλου του Βορρά» και επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Οι πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα, με ανάρτηση του ίδιου στο Instagram, μαζί με η Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά στην ανάρτηση που έκανε, ο Κυριάκος  Κυριάκος ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Αποδέχτηκα μια πρόταση, που σε όλη μου τη ζωή θεωρούσα ύψιστη τιμή! Για μένα η πολιτική είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Για μένα η συμμετοχή, η επικοινωνία με τον κόσμο, η συνεχής μάχη με τον κακό μας εαυτό, είναι υποχρέωση και όχι επιλογή.

Περισσότερο από ποτέ σήμερα, που το πολιτικό σκηνικό το ορίζουν ακόμη οι πλατείες των αγανακτισμένων, το ψηφοφορικό τρολάρισμα, ο κενός λαϊκίστικος λόγος και η ανικανότητα συνεργασιών, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι σε ένα μέτωπο κοινής λογικής, με αρχές, προτάσεις και κατανοητό λόγο.

Πρέπει να συρρικνώσουμε την απόσταση ανάμεσα στους πολιτικούς και τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε τον πολιτικό σνομπισμό. Ξεκινάω με χαρά, όνειρα και πίστη, ότι μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα ώτα ευήκωα! Καλή μας αρχή και ευχαριστώ την Φώφη Γεννηματά για τον τρόπο που προσπάθησε να διώξει όλες τις ανασφάλειές μου».

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι από εδώ και στο εξής και για τις επόμενες σχεδόν 40 μέρες ξεκινάει ένας άλλος αγώνας για τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα φυσικά τις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/ByFKAkkIkpg/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος: Κατεβαίνει επίσημα με το ΚΙΝΑΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.