ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απτόητος, συνεχίζει να κάνει προεκλογικό τουρ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Παρά την κατακραυγή για την κατάχρηση του αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρησιμοποίησε και πάλι για να πάει Ρόδο και Μυτιλήνη
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απτόητος, συνεχίζει να κάνει προεκλογικό τουρ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Με τίποτα δεν μπορεί να αποχωριστεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που φαίνεται πως είναι εθισμένος στις «αυτοκρατορικές» μετακινήσεις, παρά το ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για πρωθυπουργική χρήση και ασφαλώς όχι για προεκλογικά… τουρ.

Μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τη μετακίνηση του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά που ως ιπτάμενος «λουδοβίκος» πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μιλήσει σε γνωστούς και φίλους, ο Κ. Μητσοτάκης για επικοινωνιακούς λόγους έγινε για λίγο «παιδί του λαού» και την περασμένη εβδομάδα πήρε το αεροπλάνο της γραμμής για την περιοδεία του σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα.

Μάλιστα το επικοινωνιακό «team» του Μαξίμου φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία όπου ο Κ. Μητσοτάκης έχει μόλις αποβιβαστεί από το αεροσκάφος της γραμμής και περπατά με «ατσαλάκωτο» και αποφασιστικό στυλ, περνόντας το υποσυνείδητο μήνυμα πως είναι και του «σαλονιού» και του… «αλωνιού».

Παρά την κατακραυγή για την κατάχρηση του αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρησιμοποίησε και πάλι για να πάει Ρόδο και Μυτιλήνη.

Δυστυχώς όμως, η «λαϊκή» στροφή του Κ. Μητσοτάκη δεν κράτησε παρά λίγες μέρες. Μόλις κόπασε για λίγο η κατακραυγή και ξεχάστηκε το θέμα, ο Κ. Μητσοτάκης στράφηκε και πάλι στο πολυαγαπημένο του «αεροταξί» , εκεί που μπορεί να χαλαρώνει με τα πόδια ψηλά και να φωτογραφίζεται αλά Νίξον, για να υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό πως αδιαφορεί για τους θεσμούς και συμπεριφέρεται ως κροίσος που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει.

Έτσι, αφού οι επικοινωνιολόγοι έδωσαν το πράσινο φως, ο Κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε να κάνει και πάλι τον «happy traveler» με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ταξιδεύοντας σε μέρη της Ελλάδας για να μαζέψει ψήφους ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Χωρίς ίχνος πολιτικής συνείδησης, ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στη Μυτιλήνη και στη Ρόδο με το «προσωπικό» του αεροσκάφος, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το flightaware.

Παρά την κατακραυγή για την κατάχρηση του αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρησιμοποίησε και πάλι για να πάει Ρόδο και Μυτιλήνη.

Και φυσικά τα χιλιάδες ευρώ ως έξοδα μετακίνησης που απαιτούνται για τις προεκλογικές βόλτες του Κ. Μητσοτάκη με το «αεροταξί» του, τα χρεώνεται ο κρατικός κορβανάς και οι φορολογούμενοι πολίτες που κατά τα άλλα καλούνται να συμμορφωθούν στην… πράσινη «ανάπτυξη» και στις μηδενικές εκπομπές ρύπων. Και την ίδια στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης κάνει το προεκλογικό τουρ του δωρεάν, οι πολιτικοί του αντίπαλοι κάνουν περιοδείες με χρήματα των ταμείων των κομμάτων τους.

Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο επιβεβαιώνεται και από τη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook o δήμαρχος Ρόδου, Γιώργος Καμπουράκης, μετά την υποδοχή που έκανε στον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο του νησιού.

Παρά την κατακραυγή για την κατάχρηση του αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρησιμοποίησε και πάλι για να πάει Ρόδο και Μυτιλήνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Απτόητος, συνεχίζει να κάνει προεκλογικό τουρ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.