ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Κόκκαλης: «Βιομηχανία fake news γύρω απ’ τον Ολυμπιακό»

Τέλος στη φημολογία πως είτε ο ίδιος είτε κάποιο άλλο μέλος από την οικογένειά του προτίθεται να επαναδραστηριοποιηθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού, έβαλε ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο ίδιος μίλησε για βιομηχανία fake news γύρω από τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε την ομάδα… γιατρειά για τον ίδιο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο News 24/7 ο Πέτρος...
Π. Κόκκαλης: «Βιομηχανία fake news γύρω απ’ τον Ολυμπιακό»

Τέλος στη φημολογία πως είτε ο ίδιος είτε κάποιο άλλο μέλος από την οικογένειά του προτίθεται να επαναδραστηριοποιηθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού, έβαλε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο ίδιος μίλησε για βιομηχανία fake news γύρω από τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε την ομάδα… γιατρειά για τον ίδιο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο News 24/7 ο Πέτρος Κόκκαλης είπε πως: «Γύρω από τον Ολυμπιακό υπάρχει μια βιομηχανία fake news, αυτοαναφορικότητα και εσωστρέφεια, δεν πρόκειται να μπούμε στο μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρρώστια, είναι γιατρειά. Δεν θέλουμε εχθρούς, δεν θέλουμε να εξαφανίσουμε κανέναν. Η βία στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει άνοδο και αυτό συνδέεται με την κοινωνική αποσάθρωση που προκάλεσε η λιτότητα. Η σφοδρότητα της επίθεσης που δέχθηκε η ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να έχει φέρει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της βίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Π. Κόκκαλης: «Βιομηχανία fake news γύρω απ’ τον Ολυμπιακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.