ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές εικόνες από το Boeing (vid+pics)

Κωνσταντινούπολη: Βίντεο με τις στιγμές πανικού που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του Boeing όταν έσπασε στα τρία, δημοσιεύουν τουρκικά ΜΜΕ.
Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές εικόνες από το Boeing (vid+pics)

Κωνσταντινούπολη: Βίντεο που δημοσιεύουν τουρκικά ΜΜΕ, «αποτυπώνουν» τις στιγμές τρόμου και πανικού που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του Boeing 737-800 της Pegasus Airlinesόταν έσπασε στα τρία αφού έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης το αεροδρομίου «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» την Τετάρτη (5/2).

Στο βίντεο διακρίνει κανείς τα ουρλιαχτά αρκετών εκ των επιβατών του αεροπλάνου το οποίο έχει μόλις πέσει από ένα πρανές ύψους 30 μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κερκ Ντάγκλας: «Έφυγε» ο θρυλικός Σπάρτακος (vids)

Στο ίδιο βίντεο ακούγονται και οδηγίες προς τους επιβάτες, προφανώς από το πλήρωμα, προκειμένου να βγουν με ασφάλεια από το διαλυμένο αεροσκάφος.

Αναλόγως συγκλονιστικά είναι και τα βίντεο του αεροπορικού δυστυχήματος με τους τρεις νεκρούς και τους 179 τραυματίες.

Στο πρώτο το αεροπλάνο φαίνεται να καταρρέει το ριναίο σκέλος προσγείωσης με αποτέλεσμα να αεροπλάνο αρχικά να σέρνεται με το ρύγχος στον διάδρομο και στη συνέχεια εκτός ελεγχου να καταλήγει στο χαντάκι εκτός διαδρόμου όπου και η άτρακτος έσπασε σε τρία κομμάτια.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που το Boeing 737-800 πέφτει με τη μύτη στο χαντάκι κοντά σε έναν δρόμο που συνδέει δύο αυτοκινητοδρόμους.

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών της Τουρκίας Τσαχίτ Τουρχάν «…το αεροπλάνο μετά την άσχημη προσγείωση παρασύρθηκε».

Ο Γερλίκαγια, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, είπε από την πλευρά του πως το επιβατικό αεροπλάνο «ολίσθησε για περίπου εξήντα μέτρα» αφού βγήκε από την πίστα πριν «πέσει από ύψος 30 ως 40 μέτρων» σε πρανές, αφήνοντας να εννοηθεί πως το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε εκραγεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές εικόνες από το Boeing (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.