ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντονής:«Η κυβέρνηση δεν θα παραβιάσει ούτε το Σύνταγμα» (vid)

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε και τις δηλώσεις περί «ανταλλαγής» του Κώστα Κατσίκη
Κοντονής:«Η κυβέρνηση δεν θα παραβιάσει ούτε το Σύνταγμα» (vid)

Διέψευσε τον ισχυρισμό του κ.Θεοχαρόπουλου ο Σταύρος Κοντονής, πως η διάταξη νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο θα ψηφιστεί σήμερα,θα έχει αρνητική επίπτωση ως προς τα δικαιώματα των οκτώ Τούρκων οι οποίοι κρατούνται στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης, επεσήμανε πως η διάταξη αυτή, αφορά καταδικασθέντες από ποινικά δικαστήρια και των οποίων η έκδοση έχει ζητηθεί από άλλες χώρες ενώ σημείωσε πως κάτι τέτοιο δεν αφορά των 8 Τούρκους αξιωματικούς, ενώ σχολίασε την τοποθέτηση του κ Θεοχαρόπουλου σε γενικότερο πλαίσιο αναφέροντας πως: «Επιδεικνύεται ακραία ανευθυνότητα».

Ο κ.Κοντονής αναφέρθηκε και στη χθεσινή δήλωση του  βουλευτή Κώστα Κατσίκη για «ανταλλαγή» των 8 με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς λέγοντας:

«Οι αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου (περί μη έκδοσής τους) πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά απ’ όλους. Για την ελληνική κυβέρνηση έχει κλείσει αυτό το θέμα με τον πιο επίσημο τρόπο. Η κυβέρνηση δεν θα παραβιάσει ούτε το Σύνταγμα ούτε την κείμενη νομοθεσία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοντονής:«Η κυβέρνηση δεν θα παραβιάσει ούτε το Σύνταγμα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.