ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορίνα Τσαντερίδου: Τρέχει σε υψηλές ταχύτητες!

Αθλητισμός, μητρότητα., επιχειρηματικότητα, πολιτική… Αν μη τι άλλο από δραστηριότητες άλλο τίποτε η Κορίνα Τσαντερίδου. Όλα χρειάζονται.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αθλητισμός, μητρότητα., επιχειρηματικότητα, πολιτική… Αν μη τι άλλο από δραστηριότητες άλλο τίποτε η Κορίνα Τσαντερίδου. Όλα χρειάζονται.

Λίγες μέρες βρισκόμαστε πια πριν την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κάτι που σημαίνει πως οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ανεβάσει ταχύτητες. Στην Ηλιούπολη βέβαια, όπου την συναντήσαμε, η Κορίνα Τσαντερίδου κινείται στις δικές της υψηλές ταχύτητες. Τι σημαίνει αυτό, για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον νυν Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Βαλασόπουλο, γίνεται σαφές μέσα από την ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχαμε μαζί της.

Η Κορίνα είναι μια γυναίκα, για την ακρίβεια πολύ δυναμική γυναίκα, με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως σας είπαμε. Έχοντας σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε δύο εντελώς διαφορετικά αθλήματα, το μπάσκετ και τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Πέρα από τα δίκυκλα και το πως εμπλέκονται με το Δήμο Ηλιούπολης, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως οι καθημερινοί της αγώνες είναι το μεγάλωμα των δύο αγοριών της και φυσικά η επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Πριν πάμε όμως στους δύο τροχούς, ρωτήσαμε την Κορίνα για το πως συνδυάζεται η οικογένεια με την πολιτική: «Μια οικογένεια, για να μπορέσει να λειτουργήσει, πρέπει να υπάρχει αγάπη και κυρίως να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλο. Αυτός πιστεύω, πρέπει να είναι και ο ρόλος και σκοπός της πολιτικής, προς όλους τους συμπολίτες μας. Να ζούμε σαν οικογένεια και να αγκαλιάζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα του καθενός, ψάχνοντας πάντα για την καλύτερη δυνατή λύση».

Το πρωτοποριακό δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Φτάσαμε στο άκρως ενδιαφέρον σημείο της κουβέντας μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το πρωτοποριακό δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της πόλης. «Επιχειρηματικά δραστηριοποιούμαι σαν αντιπρόσωπος γνωστής ιταλικής εταιρίας κατασκευής μοτοσυκλετών. Ενα από τα νέα της μοντέλα και είμαστε οι πρώτοι που το φέραμε στην Ελλάδα είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο scooter, ιδανικό για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, όχι για μόνο για λόγους ευκολίας, αλλά κυρίως οικονομίας και φιλικότητας προς το περιβάλλον, καθώς έχει μηδενική εκπομπή ρύπων. Στην πόλη, μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο σημεία δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και φυσικά στόχος είναι να αυξηθούν, όχι μόνο στο Δήμο Ηλιούπολης, αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο. Πρέπει να προχωρήσουμε σε μια άλλη εποχή, τεχνολογικά, έχοντας σαν στόχο, όχι μόνο την ευκολία μας, αλλά κυρίως τη σωτηρία του πλανήτη. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, με τον οποίο έχω την τιμή να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό του, στηρίζει απόλυτα τις καινοτόμες ιδέες και η επέκταση των σημείων φόρτισης είναι στα άμεσα σχέδια».

Κορίνα Τσαντερίδου: «Να λάμπει ο Ήλιος συνέχεια…»

Ρωτήσαμε την Κορίνα για όνειρά της. «Θέλω μια καλύτερη Ελλάδα, πιο ειλικρινή, πιο καθαρή και πιο τίμια. Να μπορούν τα παιδιά μας να πατούν στα πόδια τους και να επαναφέρουμε τα ήθη και τα έθιμα από τις ρίζες μας, στο σήμερα. Ζω στην Ηλιούπολη, την πόλη του ήλιου και αυτό θέλω για τη χώρα μου. Να λάμπει ο ήλιος συνέχεια».

Πλησιάζοντας προς το τέλος της συζήτησής μας, ρωτήσαμε την Κορίνα για ποιο λόγο να την προτιμήσουν οι ψηφοφόροι. «Με θεωρώ ταπεινό άνθρωπο, που δεν συμπαθώ τους τίτλους, καθώς το καλό πρέπει να το κάνουμε, χωρίς να χρειάζεται τίτλο για την πράξη του. Το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό σε όλους και το μόνο που εύχομαι, είναι να έχω τη δύναμη να δουλεύω για το συνάνθρωπο. Αν θέλουμε κάτι, πάντα το καταφέρνουμε και αυτό το βλέπω και στη δουλειά μου, καθώς κινούμαι με αξιοπρέπεια σε έναν απολύτως ανδροκρατούμενο χώρο».

Ρίξαμε τις ταχύτητες και ευχαριστήσαμε την Κορίνα για το χρόνο και την καλή της διάθεση. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτό τον αγώνα ταχύτητας, που λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση και να παραμείνει πάντα τόσο δυναμική! Μέσα σε όλα! Με γκάζια!

Exit mobile version