ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία: Αυτοκίνητο μπούκαρε σε ταβέρνα (pics+ vid)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/6) στην Π.Ε.Ο Κορίνθου-Άργους και συγκεκριμένα στο Σολομό Κορινθίας, όταν οδηγός Ι.Χ οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακολουθώντας μια τρελή πορεία, ανετράπη, καταλήγοντας στην είσοδο γνωστής ταβέρνας της περιοχής. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν...
Κορινθία: Αυτοκίνητο μπούκαρε σε ταβέρνα (pics+ vid)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/6) στην Π.Ε.Ο Κορίνθου-Άργους και συγκεκριμένα στο Σολομό Κορινθίας, όταν οδηγός Ι.Χ οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακολουθώντας μια τρελή πορεία, ανετράπη, καταλήγοντας στην είσοδο γνωστής ταβέρνας της περιοχής.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς στο μαγαζί βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια του. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου.

Πηγή: Korinthostv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορινθία: Αυτοκίνητο μπούκαρε σε ταβέρνα (pics+ vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.