ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 15 νέα κρούσματα – Στους 163 οι νεκροί στη χώρα μας

Δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση από τον Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου
Κορονοϊός: 15 νέα κρούσματα – Στους 163 οι νεκροί στη χώρα μας

Δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση από τον Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 2.834.

Εξ αυτών, το 55,2% αφορά άνδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρση μέτρων- Όλα όσα λειτουργούν ξανά από αύριο

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 22 ασθενείς, με διάμεση ηλικία 72 ετών.

Από αυτούς, εννέα είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες ενώ το 95,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκε ακόμη ένας θάνατος, με τους νεκρούς από την έναρξη της πανδημίας να ανέρχονται σε 163 στη χώρα. Οι 46 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θυμάτων ήταν τα 75 έτη και το 93,9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 15 νέα κρούσματα – Στους 163 οι νεκροί στη χώρα μας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.