ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αδιάθετη τσικουδιά για την παρασκευή αντισηπτικών

Κορονοϊός: Τα αποθέματα αδιάθετης τσικουδιάς προσφέρουν Κρητικοί για να γίνει αντισηπτικό Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποσταγματοποιών Ηρακλείου μίλησε για τα αποθέματα που προσφέρουν οι παραγωγοί της Κρήτης, προκειμένου να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της πανδημίας κορονοϊού. Ο Τ. Βρέντζος, σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η πρόταση των αποσταματοποιών είναι να δώσουν 5 τόνους αδιάθετης τσικουδιάς στις...
Κορονοϊός: Αδιάθετη τσικουδιά για την παρασκευή αντισηπτικών

Κορονοϊός: Τα αποθέματα αδιάθετης τσικουδιάς προσφέρουν Κρητικοί για να γίνει αντισηπτικό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποσταγματοποιών Ηρακλείου μίλησε για τα αποθέματα που προσφέρουν οι παραγωγοί της Κρήτης, προκειμένου να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της πανδημίας κορονοϊού.

Ο Τ. Βρέντζος, σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η πρόταση των αποσταματοποιών είναι να δώσουν 5 τόνους αδιάθετης τσικουδιάς στις αρχές για να φτιαχτούν οι απαραίτητες ποσότητες αντισηπτικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αδιάθετη τσικουδιά για την παρασκευή αντισηπτικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.