ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτοί θα μπορούν να κάνουν μπάνιο

Κορονοϊός: Διευκρινίσεις του υπουργείου Ναυτιλίας για το ποιοι πολίτες μπορούν να κάνουν μπάνιο. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, διευκρινίζεται ότι οι περιορισμοί κάμπτονται στην περίπτωση πολιτών με σοβαρά προβλήματα υγείας (παιδιά με αυτισμό, ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή σε φάση αποκατάστασης, κ.α.),...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Διευκρινίσεις του υπουργείου Ναυτιλίας για το ποιοι πολίτες μπορούν να κάνουν μπάνιο.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, διευκρινίζεται ότι οι περιορισμοί κάμπτονται στην περίπτωση πολιτών με σοβαρά προβλήματα υγείας (παιδιά με αυτισμό, ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή σε φάση αποκατάστασης, κ.α.), που χρήζουν είτε σωματικής άσκησης, είτε άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το θαλάσσιο λουτρό ή άλλων συναφών τρόπων αποκατάστασης.

Οι πολίτες των κατηγοριών αυτών οφείλουν να κατέχουν και να επιδεικνύουν το σχετικό ιατρικό πιστοποιητικό, με συνημμένη γνωμάτευση του ιατρού τους.

Exit mobile version