ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτό είναι το ποσοστό που έχουν κάνει το εμβόλιο στην Ελλάδα και όμως νοσηλεύονται

Ο κορονοϊός συνεχίζει να απειλεί τις ζωές και τη καθημερινότητα μας, τη στιγμή που ένα ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα νοσηλεύεται παρότι έχει κάνει το εμβόλιο κατά του ιού!
Κορονοϊός: Αυτό είναι το ποσοστό που έχουν κάνει το εμβόλιο στην Ελλάδα και όμως νοσηλεύονται

Ο κορονοϊός συνεχίζει να απειλεί τις ζωές και τη καθημερινότητα μας, τη στιγμή που ένα ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα νοσηλεύεται παρότι έχει κάνει το εμβόλιο κατά του ιού!

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Ελλάδα και τη χθεσινή ημέρα έφτασαν σε υψηλά επίπεδα αριθμών, τη στιγμή που ένας μέρος των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί νοσηλεύονται όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

Δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή ότι εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται είναι στο 2-5% των ασθενών. «Είναι οι εξής κατηγορίες: ασθενής που παίρνει ανοσιολογικά φάρμακα και υπερήλικες με πολλά υποκείμενα νοσήματα, και στις δυο περιπτώσεις το ανοσολογικό τους σύστημα δεν απάντα ιδανικά. Έχουμε ευθύνη να τους προστατέψουμε με εμβολιασμούς και μετρά προστασίας».

Όπως εξήγησε «είχαμε μιλήσει από την περασμένη εβδομάδα για 300 εισαγωγές την ημέρα περίπου τέλος Ιουλίου – αρχές Αύγουστου, ήδη βαδίζουμε στις 180, επομένως επαληθεύεται το μοντέλο ότι θα έχουμε περίπου 300 νέες εισαγωγές την ημέρα και σε επίπεδο δεκαημέρου θα έχουμε 3000 καινούργιους νοσηλευόμενους νέους  αποτελούν το 50 με 60% της συνολικής ισχύος σε κλίνες COVID στην Ελλάδα». «Οι νοσηλευόμενοι επειδή είναι νέοι έχουν γρήγορη ανάκαμψη όταν μπαίνουν στο νοσοκομείο» επισήμανε ο Νίκος Τζανάκης.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης εκτίμησε ότι στο τέταρτο κύμα όλοι θα έρθουμε σε επαφή με τον ιό, αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων. «Ο ιός θα μας επισκεφθεί όλους αυτή τη φορά, και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μηδενός εξαιρουμένου» ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι οι εμβολιασμένοι «θα έρθετε σε επαφή αλλά δε θα μολυνθείτε αν δε, μολυνθείτε, έχετε 100% πιθανότητα υπέρ σας να μην πάθετε κριτική σοβαρή νόσο, πνευμονία του ιού, νοσηλεία διασωλήνωση ή απώλεια ζωής».

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

Άρης: «Κιτρινόμαυρες» ευχές στο Νίκο Γκάλη για τα γενέθλια του – «Χρόνια πολλά ανυπέρβλητε!»

Μπισμπίκης – Βανδή μαζί σε φωτογραφία – Τι συμβαίνει – Οι φήμες και τα δημοσιεύματα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Στοιχεία σοκ από τις φορολογικές δηλώσεις: Πλειοψηφία τα άτεκνα ζευγάρια και οι οικογένειες με μοναχοπαίδια – Εξαφανίζονται οι πολύτεκνοι

Στοιχεία σοκ από τις φορολογικές δηλώσεις: Πλειοψηφία τα άτεκνα ζευγάρια και οι οικογένειες με μοναχοπαίδια – Εξαφανίζονται οι πολύτεκνοι

Τραγικά στατιστικά που δείχνουν την εθνική «αυτοκτονία» της χώρας μας - Μόνο 2 στα 10 νοικοκυριά έχουν ανήλικα παιδιά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αισχρό κράτος: Πέταξαν έξω από το σπίτι του τον 83χρονο στη Χαλκιδική μαζί με τα υπάρχοντά του – Συνέλαβαν και την οικογένεια του!

Αισχρό κράτος: Πέταξαν έξω από το σπίτι του τον 83χρονο στη Χαλκιδική μαζί με τα υπάρχοντά του – Συνέλαβαν και την οικογένεια του!

Απίστευτη απανθρωπιά - Σπαρακτικές εικόνες στην επιχείρηση έξωσης του 83χρονου Θεόφιλου Τζοχουνίδη - Οργή για την αλητεία των funds

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ἡ Ρωμανία ὡς συνέχεια τῆς Αὐτοκρατορίας τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου»

«Ἡ Ρωμανία ὡς συνέχεια τῆς Αὐτοκρατορίας τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου»

Η ομιλίας της Ευαγγελία Κ. Λάππα!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πόσο κοστίζει να ενοικιάσεις μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα για εκδηλώσεις και γυρίσματα

Πόσο κοστίζει να ενοικιάσεις μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα για εκδηλώσεις και γυρίσματα

Από 100 έως και 1.600 ευρώ την ημέρα κοστίζει η χρήση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων στην Ελλάδα για φωτογραφήσεις, κινηματογραφικές παραγωγές, ή πολιτιστικές δράσεις

Κοινωνία
VIRAL: Την απατούσε με Ελληνίδα τηλεφωνήτρια – Σκότωσε τα τρία παιδιά τους από ζήλια

Την απατούσε με Ελληνίδα τηλεφωνήτρια – Σκότωσε τα τρία παιδιά τους από ζήλια

Η Ανίτα Μπέικερ, σύζυγος Αμερικανού λοχία που υπηρετούσε στη βάση των ΗΠΑ στο Ελληνικό, στραγγάλισε τα τρία μικρά παιδιά τους και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όταν ανακάλυψε ότι την απατούσε με Ελληνίδα τηλεφωνήτρια της βάσης.

VIRAL
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μεταναστευτικό: Κρήτη και Γαύδος εκπέμπουν SOS για τη μαζική εισβολή  – «Απόβαση» με 508 αφίξεις μόλις σε ένα διήμερο!

Μεταναστευτικό: Κρήτη και Γαύδος εκπέμπουν SOS για τη μαζική εισβολή – «Απόβαση» με 508 αφίξεις μόλις σε ένα διήμερο!

Ανίκανη η κυβέρνηση να ανακόψει τα δίκτυα των διακινητών που «σεργιανίζουν» στην επικράτεια μας - Πως η Ιταλία μας έβαλε «φωτιά» στο νότιο Αιγαίο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Σόιμπλε με τα ελληνικά ομόλογα και τη σχέση τους με τα γερμανικά

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Σόιμπλε με τα ελληνικά ομόλογα και τη σχέση τους με τα γερμανικά

Η αιτία της θεαματικής βελτίωσης.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γέμισαν την Ελλάδα ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και δεν έχουμε χώρους αποθήκευσης της φθηνής ενέργειας – Τώρα… τρέχουν

Γέμισαν την Ελλάδα ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και δεν έχουμε χώρους αποθήκευσης της φθηνής ενέργειας – Τώρα… τρέχουν

Η ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος κοστίζει γι αυτό δεν πέφτει η τιμή- Πρέπει να είμαστε ο πιο χαζός λαός του κόσμου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ανάστατο το Μαξίμου με τη νέα κοινή εμφάνιση Σαμαρά – Καραμανλή τον Ιούνιο

Ανάστατο το Μαξίμου με τη νέα κοινή εμφάνιση Σαμαρά – Καραμανλή τον Ιούνιο

Ανησυχία στο Μαξίμου, καθώς οι δύο πρώην πρωθυπουργοί ετοιμάζονται να «ξαναχτυπήσουν» σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο

Κοινωνία