ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Άγριος καβγάς σε λεωφορείο: Ηλικιωμένος και γυναίκα χωρίς μάσκα ήρθαν στα χέρια!

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο με αφορμή τη χρήση μάσκας.  Όπως φαίνεται στο βίντεο, που προβλήθηκε μέσα από το Mega, ηλικιωμένος επιχειρεί να κατεβάσει τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ: 8 νεκροί – 346 κρούσματα Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με...
Κορονοϊός – Άγριος καβγάς σε λεωφορείο: Ηλικιωμένος και γυναίκα χωρίς μάσκα ήρθαν στα χέρια!

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο με αφορμή τη χρήση μάσκας. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που προβλήθηκε μέσα από το Mega, ηλικιωμένος επιχειρεί να κατεβάσει τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ: 8 νεκροί – 346 κρούσματα

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος τής ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορονοϊός. Στη συνέχεια κάθισε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητά να κατέβει από το λεωφορείο.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Απίστευτο ξύλο σε λεωφορείο για τη χρήση μάσκας (vid)

Ο κόσμος δεν είναι ψεκασμένος, ούτε τρελάθηκε. Εσείς τον τρελάνατε με τη μάσκα! Μία τα λέτε έτσι, μία αλλιώς!

Δόκτωρ Stefano Montanari: «Όχι μάσκα στα παιδιά!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Άγριος καβγάς σε λεωφορείο: Ηλικιωμένος και γυναίκα χωρίς μάσκα ήρθαν στα χέρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.