ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Aυξημένα κρούσματα στον Εχίνο – Αντιδρούν οι κάτοικοι

Αναστάτωση επικράτησε στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά, αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης. Από τα 20 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ την Παρασκευή, τα 7 αφορούσαν στον Εχίνο και άλλο 1 στην Ξάνθη, αποδεικνύοντας τα αυξημένα επίπεδα ιικού φορτίου στην περιοχή....
Κορονοϊός: Aυξημένα κρούσματα στον Εχίνο – Αντιδρούν οι κάτοικοι

Αναστάτωση επικράτησε στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά, αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Από τα 20 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ την Παρασκευή, τα 7 αφορούσαν στον Εχίνο και άλλο 1 στην Ξάνθη, αποδεικνύοντας τα αυξημένα επίπεδα ιικού φορτίου στην περιοχή.

Με αφορμή αυτά, η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας επέβαλε νέο lockdown στην περιοχή, ωστόσο η είδηση αυτή δεν έγινε δεκτή με ευχαρίστηση από τους κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – 20 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Στο άκουσμα της είδησης πως ο οικισμός μπαίνει εκ νέου σε καραντίνα επτά ημερών, οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους την Παρασκευή, λίγη ώρα μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, παρουσία των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Aυξημένα κρούσματα στον Εχίνο – Αντιδρούν οι κάτοικοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.