ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 60χρονος «άκουσε» τον Τραμπ και πέθανε!

Τραγικό τέλος για έναν άτυχο Αμερικανό, ο οποίος ήπιε φωσφορική χλωροκίνη- Σε κρίσιμη κατάσταση βρέθηκε και η γυναίκα του
Κορονοϊός: 60χρονος «άκουσε» τον Τραμπ και πέθανε!

Το  τραγικό τέλος το 60χρονου Αμερικανού στην Αριζόνα, ο οποίος ήπιε καθαριστικό ενυδρείου, το οποίο περιείχε φωσφορική χλωροκίνη, ακούγοντας όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, θυμήθηκαν τα αμερικανικά ΜΜΕ με αφορμή οσα… επικίνδυνα είπε ξανά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περί ενέσεων απολυπαντικού.

Πέρα από τις «ενέσεις απολυμαντικού» ο Τραμπ εμφανίστηκε να προτείνει ως πιθανή θεραπεία για τον κορωνοϊό και τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε αυτές τις ιδέες μετά την έρευνα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Λευκού Οίκου.

Τον Μάρτιο ο Γκάρι Λένιους  και η σύζυγός του Ουάντα άκουσαν τα λεγόμενα του Αμερικανού Προέδρου περί χλωροκίνης, κάτι που τελικά στοίχισε τη ζωή στον Γκάρι, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Ουάντα εξομολογήθηκε ότι άκουσε τον Πρόεδρο Τραμπ να μιλάει για τις θεραπευτικές ιδιότητες της χλωροκίνης, αλλά μπερδεύτηκε καθώς το υγρό που εκείνη και ο άντρας της χρησιμοποίησαν περιείχε φωσφορική χλωροκίνη (!), η οποία προκάλεσε και τον θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Rolling Stones: Έβγαλαν τραγούδι για την… καραντίνα! (vid)

«Ήμασταν φοβισμένοι ότι θα αρρωστήσουμε. Πήραμε ο καθένας από μια κουταλιά νομίζοντας ότι θα γίνουμε καλά. Πραγματικά ανησυχούσαμε», είπε στο αμερικανικό δίκτυο ΝΒC.

Οι συμβουλές στον Τραμπ

Λίγες ώρες πριν από το briefing της Παρασκευής, ο Τραμπ υποστήριξε ότι ήταν σαρκαστικός όταν έκανε τις επίμαχες δηλώσεις, κάτι που όμως δεν προκύπτει από το ύφος του την ώρα που τις έκανε.Σύμβουλοι και σύμμαχοι του Ντόναλντ Τραμπ προσπαθούν να τον πείσουν να σταματήσει να μετέχει στις ενημερώσεις για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με το CNN και το ΑP, αλλά- προς το παρόν- ο Αμερικανός πρόεδρος αρνείται να το κάνει.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα) ο Τραμπ για πρώτη φορά δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Αυτό το briefing ήταν το συντομότερο από το ξέσπασμα της πανδημίας, καθώς διήρκεσε μόλις 22 λεπτάΕιδικοί αλλά και εταιρείες έσπευσαν να καταδικάσουν τον Αμερικανό πρόεδρο για τα λεγόμενά του, ενώ προειδοποίησαν τον κόσμο για τους σοβαρούς κινδύνους.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εξοργίστηκε με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, σύμφωνα με πηγές του ΑP και του CNN. Λίγες ώρες πριν από το briefing της Παρασκευής, ο Τραμπ υποστήριξε ότι ήταν σαρκαστικός όταν έκανε τις επίμαχες δηλώσεις, κάτι που όμως δεν προκύπτει από το ύφος του την ώρα που τις έκανε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 60χρονος «άκουσε» τον Τραμπ και πέθανε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.